Om

Translate

söndag 17 november 2013

..innan mörkret föll..

Känslan efter en dag av grovstädning. Att få sjunka ner i soffan, nöjd och belåten efter dagens arbete. Den känslan kommer med ett ljuvt lugn. Ahh!

En gång i halvåret ställer vår hyresvärd ut en container på gården, så att alla kan slänga sin gamla bråte. Det är som en spark i häcken för oss varje gång. Då är det dags att rensa upp efter det senaste halvåret. Så idag har vi tömt klädkammaren på en massa onödiga prylar, packat in utemöblerna och storstädat. Allt har stått huller om bullen i det lilla utrymmet, saker har gått sönder, det har inte gått att hitta det man letat efter och ingenting har riktigt fått plats på ett bra sätt. Så plötsligt fanns det massor av plats. Och saker som jag letat efter kom fram, påsar med kläder till Alvin som jag glömt av att vi hade..

Vi börjar alltid med att ställa ut alla saker i lägenheten, och jag blev alldeles yr av så mycket saker! Att plocka tillbaka en sak i taget omsorgsfullt, att ge varje sak en bra plats, och att uppfinna nya smarta lösningar som ska underlätta i framtiden.. tillfredsställande vill jag lova. Så nu känns det extra bra att äntligen få avnjuta kvällens egenfångade regnbåge, sjunka ner i soffan och slappna av.

Att kavla upp ärmarna och ta tag i klädkammaren gav ringar på vattnet. Tvättmaskinen har gått varm hela dan och vi har även hunnit med en storhandling. Vissa dagar får man gjort mer än på en hel vecka..
Ja, så här såg det ut tidigare idag i vårt hem. Inte direkt rofyllt!


Ordning bland verktyg


Jaha, så här såg alltså golvet ut i klädkammaren..


Vi hann ut en sväng innan mörkret föll denna söndag..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar